Her finner du en oversikt over våre behandlinger og priser. Man kan ikke velge behandling på denne siden, trykk "Bestill time" så kommer du til vår bestillingsside.
Nøl ikke med å ta kontakt med oss dersom det er noe vi kan hjelpe deg med!
Behandlinger som ikke avbestilles minst 24 timer før avtalt tid må betales i sin helhet.

Vår klinikk er lokalisert i Jærveien 561 på Klepp i Rogaland.

Åpningstider man-fre 09.00-15.30

Bestill time

MASSASJE

ANSIKT/HODE/SKULDER/NAKKEMASSASJE:

Massasje øker blod- og lymfe-sirkulasjonen, mildner rynker, og gir huden glød og spenst. Og sist men ikke minst - det gir avspenning! Inkluderer rens og pleiende krem.

30 min kr 750,-

RYGG/NAKKE-MASSASJE:

Massasje som løser opp spenninger i rygg, skuldre,
overarm og nakke. Muskelknuter løses opp. Bra for deg som sliter med øm muskulatur, men også bra som forebygging mot ryggplager. Du bestemmer selv hvor kraftig eller mild massasjen skal være.

15 min: 450,-

30 min: 750,-

AROMAMASSASJE:

Deilig avslappende massasje på hele kroppen med eteriske oljer. Massasje øker blod- og lymfesirkulasjonen og styrker immunforsvaret. Bra på muskel-smerter, fysiske/psykiske spenninger, stress, depresjon, hodepine, migrene m.m. Du bestemmer selv hvor kraftig/mild massasjen skal være.

60 min: 1050,-

75 min: 1250,-

HUDPLEIE

Hudanalyse ca 15 min

En kartlegging av ansiktets ulike soner basert på kinesisk ansiktsdiagnostikk. Ifølge denne diagnostikken reflekterer huden i ansiktet de indre organers helsetilstand. Analysen utføres for å gi deg råd om hvordan du best kan ta vare på huden din. Huden renses og tilføres
pleiende krem.

Pris: 320,-

PRO SKIN BEHANDLINGER

Dermalogica er anerkjent verden over som hudterapeutenes utvalgte produktserie. Dermalogica er et hud- og kroppspleiesystem som baserer seg på forskning og er utviklet av The International Dermal Institute. Dermalogica handler om produkter og individuell behandling som sammen gir den optimal hudhelse.

Dermalogica Proskin er en skreddersydd og målrettet behandling som gir resultater raskt og effektivt. Vi tar i bruk de nyeste produkter og teknikker.

30 min: 

Grundig rens av huden, hudanalyse, fjerning av døde hudceller vha. peeling, utklemming og avsluttende produkter. Vi anbefaler også produkter til hjemmebruk. Pris: 650,-

45 min: 

Grundig rens av huden, hudanalyse, fjerning av døde hudceller vha. peeling, utklemming, maske etter kundens behov og avsluttende produkter. Vi anbefaler også produkter til hjemmebruk. Pris: 690,- (inkl. massasje ved maske i 45 min behandling: 790,-) 

60 min: 

Grundig rens av huden, hudanalyse, fjerning av døde hudceller vha. peeling, utklemming, maske etter kundens behov, massasje ansikt og skuldre og avsluttende produkter. Vi anbefaler også produkter til hjemmebruk. Pris: 890,-

75 min:

Grundig rens av huden, hudanalyse, fjerning av døde hudceller vha. peeling, utklemming, maske etter kundens behov, massasje ansikt, skuldre, nakke og hodebunn og avsluttende produkter. Vi anbefaler også produkter til hjemmebruk. Pris: 1090,

I tillegg benytter vi oss også av microstrøm i behandlingene, for å øke penetrasjon av næringsstoffer til huden. Kontraindikasjon: metallimplantat, pacemaker eller hjerteproblemer

DECLEOR ANSIKTSBEHANDLING

Decléor er et fransk merke der skjønnhetsproduktene er basert på essensielle oljer, planter og algekstrakt, samt urter. De er fri for syntetiske duftstoffer, fargestoffer og konserveringsmidler. Mange av produktene er også 100% naturlige. De aromatiske duftene gjør en Decleor-behandling til en behagelig og avslappende sensorisk behandling, i tillegg til å gi huden den pleie den trenger. Vi skreddersyr behandlingen etter kundens behov.

30 min: 

I en Decleor hudbehandling 30 min får du grundig rens av huden, hudanalyse, fjerning av døde hudceller vha. peeling, utklemming og avsluttende produkter.
Pris: 650,-

45 min: 

I en Decleor hudbehandling 45 min  får du grundig rens av huden, hudanalyse, fjerning av døde hudceller vha. peeling, utklemming, maske etter behov og avsluttende produkter.
Pris: 690,- (inkl massasje i maske: 790,-)

60 min:

I en Decleor hudbehandling 60 min  får du grundig rens av huden, hudanalyse, fjerning av døde hudceller vha. peeling, utklemming, maske etter behov, deilig ansikts-og skuldermassasje og avsluttende produkter.

Pris: 890,-

75 min: I en Decleor hudbehandling 75 min  får du grundig rens av huden, hudanalyse, fjerning av døde hudceller vha. peeling, utklemming, maske etter behov, deilig ansikts-/skulder-/nakke- og hodebunnsmassasje og avsluttende produkter.
Pris: 1090,-

Vi gir også anbefalinger på produkter til hjemmebruk

AGE SMART BEHANDLING

Behandling fra Dermalogica med kombinasjon av stabiliserte vitaminer og syrer som virker både forebyggende og reparerende på for tidlig aldring. Gjennomfukter huden og gir masse glød! 6-8 behandlinger anbefales for best resultat

45 min: 890,- (uten massasje ansikt og skuldre)

60 min: 1090,- (inkl. massasje ansikt og skuldre)

PRO BRIGHT BEHANDLING

Effektiv ansiktsbehandling fra Dermalogica som lysner pigmentering, reduserer fine linjer og gir umiddelbar glød! For deg som vil jobbe med ujevn pigmentering og couperose. For alle hudtyper. "Askepottbehandling" som gir umiddelbar glød før store dager!

45 min: 890,- (uten massasje ansikt og skuldre)

60 min: 1090,- (inkl. massasje ansikt og skuldre)

PRO POWER PEEL

30 min:

OBS! LES VIKTIG FØR BESTILLING AV TIME NEDERST!

30-minutters kjemisk peeling som gir glødende hud! Enten du er opptatt av å motvirke aldringstegn, har pigmentflekker eller akne – hudterapauten velger kombinasjon og styrke til din huds behov og sensitivitetsnivå. Fantastisk konsept der man kan jobbe med en eller flere utfordringer samtidig, i en og samme behandling!

OBS! Les "Viktig info før bestilling" før du bestiller time til Pro Power Peel.

Pris: 990,-

Vi anbefaler at behandlingen tas med to ukers mellomrom i starten, og deretter ved behov.

60 min:

OBS! LES VIKTIG FØR BESTILLING AV TIME NEDERST!

Høyaktiv og skreddersydd kjemisk peeling. Denne avanserte behandlingen på 60 minutter kombinerer kjemisk peeling med dyptvirkende behandling og skulder/nakke-massasje, samt avanserte teknikker for synlige resultater på aldring, pigmentering eller akne.  Fantastisk konsept der man kan jobbe med en eller flere utfordringer samtidig, i en og samme behandling!

OBS! Les "Viktig før bestilling" før du bestiller time til Pro Power Peel. Pris: 1490,-

VIKTIG FØR BESTILLING AV PRO PEEL BEHANDLING:

Før vi kan utføre en Pro Power Peel behandling, er det noen kriterier som må oppfylles. Noen av dem finner vi ut av sammen i klinikken før timen, men der er noen kontraindikasjoner som gjør at man ikke kan utføre Pro Power Peel. Kontakt oss gjerne dersom du lurer på noe! Kontaktinformasjon finner du under "kontakt" øverst på denne siden.

Har du mottatt IPL, laser, hudsliping, microneedling eller kjemisk peeling?

Det må ta ha gått to uker fra du har tatt disse behandlingene, før vi kan utføre Pro Power Peel på din hud. Huden må reparere seg og leges helt før vi kan utføre en kjemisk peeling.

Har du mottatt Botox eller andre kosmetiske injeksjoner?

Det må ha gått en uke fra du har tatt disse behandlingene. Kosmetiske injeksjoner kan bruke litt tid på å sette seg i huden. Enhver form for trykk kan flytte på det injiserte middelet

Har du mottatt Isotretinoin (Roaccutan)?

Det må ha gått 6 måneder fra du har tatt denne behandlingen, før vi kan utføre Pro Power Peel. Dette fordi sårheling fra kjemisk peeling avhenger av re-epitalisering fra talgkjertler og hårsekker; Isotretinoin hemmer denne prosessen.

Har du mottatt voksing på hudområdet?

Det må ha gått minst 72 timer før vi kan utføre en Pro Power Peel behandling. Voksing er en form for eksfoliering, og Pro Power Peel behandling for tidlig etter voksing kan føre til at huden "løfter seg", kraftig flassing, skorpedannelse og varme flekker/utslett.

Har du en hudsykdom eller infeksjon, f.eks. et aktivt forkjøleses sår?

Da kan vi ikke utføre Pro Power Peel, på grunn av at infeksjon kan spre seg. Er du gravid eller ammer du?

Hormonendringer kan endre hudens naturlige reaktivitetsnivå. Vi anbefaler derfor ikke Pro Power Peel behandling.

Har du nylig eksponert huden for mye sol?

Direkte soleksponering gjør huden mer følsom og reaktiv. Er du solbrent; la huden roe seg i et par uker, før vi kan foreta Pro Power Peel behandling.

Har du brukt Retin-A eller Retinol baserte produkter?

Da kan ikke Pro Power Peel utføres før det har gått 48 timer siden du sist brukte produktet

Skal du til Syden/oppholde deg i mye sol på de neste 2-3 ukene?

En Pro Power Peel behandling krever at man holder seg unna sol de neste 2-3 ukene etter behandlingen. Skal du til varmere strøk bør du vente med å ta en Pro Power peel behandling til etter at du er kommet hjem

Bestill time

PRO POWER EYE PEEL

Pro Power Eye Peel er en kjemiske peel som er skreddersydd for partiet under øynene. Pro Power Eye Peel lysner, glatter linjer og løfter med aktive botaniske stoffer og intens regenerering av det sarte øyepartiet.

Konsentrert kjemisk peel-pads med profesjonell styrke skreddersydd for partiet under øynene – eksfolierer og fukter i ett enkelt steg. Lysner huden under øynene og gir en jevn hudtone og tekstur. Motvirker fine linjer og rynker. Laget av 100% bambus og er biologisk nedbrytbar

30 min inkl rens, peel og massasje: 650,-

Bestill time

FARGING AV VIPPER/BRYN OG VIPPEBØY

Vipper/bryn tilføres en fin, vannfast farge som holder i 4-6 uker. Ypperlig før sydenferien!

Vipper: 290,-

Bryn: 190,-

Lei av vippetangen? Nå kan du få permanent krøll av vipper som holder i 6-8 uker! Dette åpner og forstørrer øynene dine!


Kr 690,-

Bestill time

VOKSING

Bruk av mild, varm voks som fester seg til hårene som skal fjernes. Resultatet vil holde fra 4 til 6 uker. Behandlingstid varierer etter mengde hår og behandlingsområdet.

Regler før voksing:


Det er lurt å bruke peeling på området som skal vokses, 1-2 dager før voksing (ikke samme dag). Dette er fordi man da fjerner døde hudceller, som kan blokkere utgangen til håret. Slik forhindrer man at håret sitter fast og "knekker" før det tas ut med voksen.

Regler etter voksing:


Unngå sol direkte på det voksede området de neste 24 timer etter voksing. Det samme gjelder badstu, parfymerte produkter, varme bad/dusj .
Vi anbefaler bruk av Kalo - et urtebasert produkt som reduserer hårvekst. Spør oss om mer veiledning, eller les om Kalo under "produkter".

Legger: 415,-

Rygg: fra 650,-

Overleppe eller hake: 200,-

Bryn: 290,-

Bryn, under-/overleppe og hake: 490,-

Voks hele ansikt (hals, kinn, over/underleppe, hake og bryn): fra 750,-

Bestill time

FOTPLEIE OG HÅNDPLEIE

FOTPLEIE:

Velgjørende fotbehandling som består av fotbad, peeling, filing av hard hud og negler, klipp av negler, massasje og krem. Vi legger ikke neglelakk. OBS! Vi er ikke autorisert innen fotpleie og kan derfor ikke hjelpe deg med inngrodde negler, fotvorter eller liktorner. Vi bruker heller ikke skalpell i vår fotbehandling.

45 min kr 750,-

HÅNDPLEIE:

Hånd- og negle-behandling med vannbad, peeling, stell av negler og neglebånd, og håndmassasje. Vi legger dessverre ikke lakk.

30 min kr 750,-

Bestill time

MAKEUP

Vi legger dagmakeup eller kveldsmakeup med produkter og farger tilpasset din hud, ansikts-fasong og øyeform. Vi bruker Jane Iredale makeup, som er et av de reneste og mest anerkjente makeup- merkene på markedet.

30 min kr 650,-

Vi gir kurs i å lære deg å sminke deg selv. Du vil få god opplæring i å legge dag/kveldsmakeup med produktene og fargene tilpasset din hud, ansiktsfasong og øyeform. Vi bruker Jane Iredale.

60 min kr 850,- 

Bestill time